Chicagoguiden
1 Start
2 Om Chicago
3 Innan du reser
4 Resan
5 Chicagoguiden
6 Om oss
 » Hotell i Chicago           » Restauranger i Chicago           » Attraktioner i Chicago           » Shopping i Chicago           » Barer och klubbar i Chicago
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Chicago
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Chicago
- Reseguidens startsida
- Hotell i Chicago
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Hotell i Chicago

För de av oss som inte har turen att kunna bo gratis hos en bekant i Chicago, är ett hotell, lägenhetshotell eller vandrarhem ett måste.

Generellt sett är hotellstandarden i Chicago mycket hög, men som tur är, är priserna ofta inte särskilt höga. Vi rekommenderar dig varmt att boka ditt boende på nätet (se sökrutan nedan). På så sätt kan du ofta spara mycket pengar, dessutom är det väldigt smidigt och enkelt att sitta hemma och jämföra hotell, läsa omdömen etc.

Nedan har vi listat de, enligt oss, bästa hotellen i Chicago.

Fler hotell på USAsidan.se.

 

Budgethotell i Chicago

Travelodge Hotel Downtown
Chicagos kanske mest prisvärda budgethotell. Ett 2-stjärnigt hotell med superbt läge och fina rum med gott om plats. Det allra bästa är dock priset - här kan du bo från c:a 400 kr natten - vilket är oerhört billigt!
» Mer information och bästa pris

Medelklasshotell i Chicago

La Quinta Inn & Suites Chicago Downtown
Ett av Chicagos bästa mellanklasshotell med 2,5 stjärnor. Snittbetyg från gästerna på närmare 9,5 av 10 säger allt. Att rummen är moderna, rymliga och välutrustade och städningen jättebra är ytterligare plus. Riktigt prisvärt med priser från c:a 600 kronor per natt.
» Mer information och bästa pris

Best Western Grant Park
Ett fint 2,5-stjärnigt hotell på Michigan Avenue i centrala Chicago. Hotellet har snygga, traditionella rum, en fin pool och ett relativt bra gym. Trevlig personal. Får så gott som alltid 8 eller 9 av 10 i betyg av gästerna, och priserna börjar på låga c:a 500-600 kronor natten.
» Mer information och bästa pris

Fairfield Inn and Suites Chicago Downtown
Ett riktigt bra 2,5-stjärnorshotell i centrala Chicago. Oerhört bra betyg från gästerna överlag, och vi kan inte annat än att instämma. Riktigt bra läge, fräscha rum och mycket fina gemensamma utrymmen. Pris från låga c:a 500-600 kr per natt.
» Mer information och bästa pris

Lyxhotell i Chicago

Sax Chicago
Sax är, enligt vår mening, ett av Chicagos mest prisvärda lyxhotell. Lyxiga rum och gemensamma utrymmen i kombination med ett bra, centralt läge och bra priser är en vinnande kombination. Här kan du bo från under 1000 kr per natt, vilket är riktigt bra.
» Mer information och bästa pris

Wyndham Chicago
Ett annat av Chicagos mer prisvärda lyxhotell. Vi föredrar Sax, men det är en smaksak. Rummen är kontemporärt inredda och personalen mycket service minded. Här kan du ofta bo från bara c:a 700 kronor natten - rekommenderas!
» Mer information och bästa pris

Trump International Hotel & Tower Chicago
För dig som vill ha det bästa! Ett superlyxigt 5-stjärnigt hotell i absolut världsklass rakt igenom. Inget att anmärka på. Till och med priset är förhållandevis bra och börjar på c:a 1900-2000 kr per natt.
» Mer information och bästa pris

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Chicagoguiden.nu - gratis resguide reseguide till Chicago i USA
Läs om Shedd Aquarium, Sears Tower (Willis Tower), Lincoln Park Zoo, Art Institute of Chicago, Field Museum of Natural History och mer i Chicagoguiden