Chicagoguiden
1 Start
2 Om Chicago
3 Innan du reser
4 Resan
5 Chicagoguiden
6 Om oss
 » Hotell i Chicago           » Restauranger i Chicago           » Attraktioner i Chicago           » Shopping i Chicago           » Barer och klubbar i Chicago
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Chicago
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i engelska
- Boka resa till Chicago
- Reseguidens startsida
- Hotell i Chicago
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Guideböcker och resetidningar om Chicago

Det finns många bra guideböcker till Chicago i USAEn bra guidebok, resebok eller resetidning är nästan ett måste för ett lyckat besök i Chicago. I en bra guidebok kommer du att få matnyttiga tips på sevärdheter, restauranger och liknande, som är svåra att hitta på internet.

Med en bra resebok i fickan eller handväskan blir Chicagovistelsen genast mycket enklare. Man hittar rätt, blir guidad med hjälp av bilder, kan läsa proffsomdömen på attraktioner och så vidare.

Här nedan har vi tipsat om några guideböcker, reseböcker och resetidningar till Chicago.

Invid varje tips finns även en länk till en butik där du enkelt kan beställa hem produkten till ett lågt pris.

Chicago Berlitz PopOut Map
Kartbok med ett riktigt bra index från välkända Berlitz från år 2009. Chicago är en typisk "promenad-stad", och då kommer en riktigt bra karta med förklaringar väl till pass. Den här är dessutom oerhört billig och väl investerade pengar till din resa till Chicago.
Pris: 57 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Frommer's Portable Chicago
Den (antagligen) mest prisvärda guideboken till Chicago. Den här guiden innehåller i princip allt du behöver fördelat på 192 sidor och ett åtta olika kartor. Guiden är skriven på lättförståelig engelska och har ett tydligt upplägg.
Pris: 87 kr inkl moms
» Länk till Bokus

USA : med fakta om New York, Boston, Washington, Miami, New Orleans, Dallas, Chicago, Salt Lake City, San Francisco, Los Angeles, Seattle och mycket mer!
Den här svenskspråkiga guideboken på 255 sidor är det optimala valet för dig som är intresserad av att se mer av USA än bara Chicago. Den här täcker in alla stora amerikanska städer på ett snyggt sätt. Inte överdrivet mycket information och bilder om varje stad - men du får med det vitala och en hel del till.
Pris: 110 kr inkl moms
» Länk till Bokus

'Time Out' Guide To Chicago
Den största guiden till Chicago på hela 320 sidor. Den här är utgiven av välrenommerade Time Out och den är främst till för dig som ska vara i Chicago lite längre tid och vill ha mer information och tips. Den är engelskspråkig.
Pris: 123 kr inkl moms
» Länk till Bokus

Resetidningar till Chicagoo
En guidebok i form av en tidning med aktuella reportage, många bilder etc kan vara ett bra alternativ till en resebok (vanlig guidebok) till Chicago. På nätet kan man beställa prisvärda provprenumerationer till sig själv eller någon annan på massvis av bra resetidningar.
» Tidningskungen

  

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Chicagoguiden.nu - gratis resguide reseguide till Chicago i USA
Läs om Shedd Aquarium, Sears Tower (Willis Tower), Lincoln Park Zoo, Art Institute of Chicago, Field Museum of Natural History och mer i Chicagoguiden